Keurmerk private lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Autopermaand.nl is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden van het keurmerk zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. 

Je kan er dus op vertrouwen dat je bij Autopermaand.nl veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset.

Bekijk onze modellen

De 5 zekerheden

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt je de volgende 5 zekerheden:

1) Eerlijke voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2) Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3) Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij gaat samen met jou bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

4) 14 dagen bedenktijd
Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

5) Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Waarom een Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease is opgezet omdat het leasen van een auto door particulieren elk jaar populairder wordt. Steeds meer autobezitters overwegen een private lease in plaats van de aanschaf van een eigen auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. Tegenwoordig willen mensen  graag in een nieuwe, zuinige en veilige auto rijden, maar betalen liever maandelijks dan een groot bedrag in één keer. 

Door het populairder worden van private lease is ook het aantal aanbieders gegroeid. De overheid vindt het belangrijk dat je als consument bij jouw keuze eerlijk en goed geïnformeerd wordt. De vereniging van professionele autoleasemaatschappijen (VNA) heeft het voortouw genomen om een keurmerk op te zetten. Samen met de Consumentenbond zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Een leasemaatschappij met het keurmerk gebruikt de algemene voorwaarden van het keurmerk en voldoet aan de strenge criteria. De spelregels staan duidelijk beschreven. Met een sterk keurmerk weet je waar je aan toe bent en kan je zorgeloos rijden.

Het onderstaande filmpje geeft meer uitleg over het Keurmerk Private lease.